U bent hier

Floraliën Gent 22 april - 1 mei 2016

Internationale bloemenpracht op 4 locaties in het Kunstenkwartier van Gent.

Een grote, speciaal opgeleide groep enthousiaste, meertalige Gentse Gidsen staat klaar om van uw bezoek aan de Gentse Floraliën een onvergetelijke gebeurtenis te maken.

Programma in afspraak met de Gentse Floraliën 2016:

Gegidst bezoek aan 2 sites (te kiezen uit en te vermelden bij reservatie: Bijlokesite, Citadelpark en Sint-Pietersplein). Als toemaatje krijgt u er de Leopoldskazerne gratis bij! Het bezoek aan elke site afzonderlijk duurt ongeveert 1u30'.

Duur:      5 uur

Prijs:      € 225 (max. 20 deelnemers per groep). In deze prijs is begrepen de gegidste rondleiding in de gekozen sites en de professionel begeleiding gedurende de volle 5 uur. Tickets zijn niet inbegrepen.

Tickets:  deze moeten afzonderlijk gekocht worden bij de Gentse Floraliën. Bij reservatie bij de Gentse Gidsen bezorgen wij u het nodige formulier zodat u meteen goed terechtkomt. Een ticket is 1 dag geldig en geeft toegang tot alle sites. Algemene informatie over de Gentse Floraliën 2016, ticketprijzen, enz. vindt u hier .  

Wilt u zeker zijn van een professioneel gegidste rondleiding door de Gentse Gidsen? Vul dan het  reservatieformulier op onze site (http://www.gentsegidsen.be/tours_detail.lasso?tourid=69) volledig in en stuur het door (klik op 'reserveren' onder aan deze pagina). Wij bevestigen dan uw vraag en bezorgen u het formulier voor ticketaankoop. Noteer op het reservatieformulier zeker het gewenste begin- en einduur alsook welke 2 sites u verkiest. Bij betaalwijze is uitzonderlijk enkel via factuur mogelijk. De afspraakplaats is afhankelijk van de gekozen 1ste site en zal later met u gecommuniceerd worden.

Samen met u kijken we reikhalzend uit naar dit unieke evenement ...